HP 15-DW2015NT nasıldır?

Hadoken

Femtopat
Merhabalar, herkese iyi akşamlar dilerim.

En son bilgisayarımı aldığımda sene 2009 idi, dönem şartları için iyi bir bilgisayar olduğunu düşündüğüm Toshiba A500-132 almıştım. Hem teknoloji eskimesi hem cihazların bir ömrü olduğunu düşündüğüm için konu başlığı olan bilgisayarı bugün satın aldım, ancak iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Eskidik, haliyle artık o kadar ilgili değilim bilgisayar teknolojisi ile. Sizlerden ricam bu cihazı değerlendirmeniz.
Not: Ben biraz Lara Croft, biraz Hitman, biraz da Assassin's Creed serileri hastasıyım; bu açıdan da değerlendirirseniz sevinirim. Cihazı da 6000 TL'ye aldım, merak edenlere.

Son düzenleme:
MX 330 ekran kartı için baya pahalı bir fiyat gibi geldi bana. Ne kadar Monster önermesem de şöyle bir gerçek varki 800 tl daha koyup ekran kartınızdan 2 katından fazla güçlü bir laptop alabilirdiniz.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Aslında seçenekler arasına şu cihazı da almıştım : Lenovo IdeaPad Intel Core i5 10300H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Fiyatı

Almaya karar verdiğimde ise her ne hikmetse cihazın fiyatını 500 tl arttırdılar, bu sebeple lenovodan vazgeçip hp'ye dönüş yaptım. Çok mu kötü bir karar vermiş oldum acaba, hala siparişi iptal edebilme durumum var, cihaz kargoya verilmedi hala. Sizce iptal mi etmeliyim?

Bence kesinlikle iptal etmeniz lazım. Hele ki gösterdiğiniz lenovoyla aldığınız arasında dağlar kadar uçurum var. Bütçeniz bu civarlarda ise size en uygun cihaz monster olacaktır. Dediğim gibi siparişi yol yakınken kesinlikle iptal edin.

Dediğiniz gibi yaptım ve siparişi iptal ettim. Şimdi konuyla ilgilenebilecek arkadaşlardan cihaz tavsiyesi bekliyorum.

Etmesemiydim, ne bileyim arkadaş pek beğenmedi fiyatına göre bilgisayarı, yanlış mı yaptım? Arkadaşlar ben çok uzak kaldım notebook teknolojisine yıllardır.
Benim beklentim cihaz zamanında almış olduğum toshiba gibi başımı ağrıtmayan kaliteli bir cihaz olması ve mümkünse uzun yıllar idare edecek şekilde donanımlı olması. Aliwild arkadaş cihazın ekran kartını beğenmedi.

Etmese miydim, ne bileyim arkadaş pek beğenmedi fiyatına göre bilgisayarı, yanlış mı yaptım? Arkadaşlar ben çok uzak kaldım notebook teknolojisine yıllardır.

Özellikleri üzerine konuşursak 10300H gideri olan bir işlemci ve GTX 1650 Ti'da size oyunları rahatça oynatır. 8 GB RAM'i upgrade ederseniz sorun kalmaz. SSD'de bir süre idare eder sizi bir tane SATA SSD ya da SATA HDD aldınız mı mis gibi. Ancak ısınır mı? Malzeme kalitesi nasıldır? Bilemem kardeş.

İptal ettiğim cihaz hp olan cihaz dw2015nt. Sanırım yanlış okudunuz.
Lenovo cihazı almak istedim ancak ilgili site fiyat arttırınca hp'ye yöneldim. Onu da arkadaşın tavsiyesi üzerine iptal ettim. Sizin cihaz tavsiyeniz varsa dinliyorum. Limit max 7500 olsun isterim, daha fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…