Belirttiğin dw15lerden birini bende almayı düşündüm ama ısınma ve fan sorunu olduğunu pek çok kişi söyledi bende monster almaya karar verdim şu an kargoya vermelerini bekliyorum.İptal ettiğim cihaz hp olan cihaz dw2015nt. Sanırım yanlış okudunuz.
Lenovo cihazı almak istedim ancak ilgili site fiyat arttırınca hp'ye yöneldim. Onu da arkadaşın tavsiyesi üzerine iptal ettim. Sizin cihaz tavsiyeniz varsa dinliyorum. Limit max 7500 olsun isterim, daha fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum.
Belirttiğin DW15'lerden birini bende almayı düşündüm ama ısınma ve fan sorunu olduğunu pek çok kişi söyledi bende Monster almaya karar verdim şu an kargoya vermelerini bekliyorum.
Monster Abra A5 V15.5 Intel Core i5 10300H 8GB 250GB SSD FiyatıBaşka bir konuda birisi Monster'ın Eylül'ün 2. haftası gibi stoklarını yenileyceğini söylemişti. Öyle olursa Monster'lara bakabilirsiniz.
Aldığınız Monster'ın linkini atar mısınız?
İlk notebookumu sene 2008'de almıştım HP idi ve 6 ayda anakart yaktı, haliyle iade edip paramı aldıktan sonra Toshiba almıştım, Toshiba ise hiç başımı ağrıtmadı sadece eskidi tıpkı benim gibi. Aynı Toshiba gibi hem kaliteli hem dolu bir şey arıyorum açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.