HP 15-DW2015NT nasıldır?

İptal ettiğim cihaz hp olan cihaz dw2015nt. Sanırım yanlış okudunuz.
Lenovo cihazı almak istedim ancak ilgili site fiyat arttırınca hp'ye yöneldim. Onu da arkadaşın tavsiyesi üzerine iptal ettim. Sizin cihaz tavsiyeniz varsa dinliyorum. Limit max 7500 olsun isterim, daha fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum.
Belirttiğin dw15lerden birini bende almayı düşündüm ama ısınma ve fan sorunu olduğunu pek çok kişi söyledi bende monster almaya karar verdim şu an kargoya vermelerini bekliyorum.

Başka bir konuda birisi Monster'ın Eylül'ün 2. haftası gibi stoklarını yenileyceğini söylemişti. Öyle olursa Monster'lara bakabilirsiniz.
Belirttiğin DW15'lerden birini bende almayı düşündüm ama ısınma ve fan sorunu olduğunu pek çok kişi söyledi bende Monster almaya karar verdim şu an kargoya vermelerini bekliyorum.

Aldığınız Monster'ın linkini atar mısınız?

İlk notebookumu sene 2008de almıştım hp idi ve 6 ayda anakart yaktı, haliyle iade edip paramı aldıktan sonra toshiba almıştım, toshiba ise hiç başımı ağrıtmadı sadece eskidi tıpkı benim gibi. Aynı toshiba gibi hem kaliteli hem dolu birşey arıyorum açıkçası.

İlk notebookumu sene 2008'de almıştım HP idi ve 6 ayda anakart yaktı, haliyle iade edip paramı aldıktan sonra Toshiba almıştım, Toshiba ise hiç başımı ağrıtmadı sadece eskidi tıpkı benim gibi. Aynı Toshiba gibi hem kaliteli hem dolu bir şey arıyorum açıkçası.

Dolar 7.49 iken hem kaliteli hem de dolu bir cihaz almak çok zor. Özellikle de bütçeniz benim gibi 7500 tl civarındayken.
Acer Nitro 5 Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX1650Ti Fiyatı hocam bunu alın ve yolunuza bakın sizi uzun süre idare edecektir. 7500 civarında bir şey yok ne yazık ki:(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı