Team Fortress 2 indirip oynayacağım ama laptopun ısınma problemi var. Sistem zorlanmaya gelemiyor pek, LoL oynatıyor ama orta grafikte FPS 20'lere iniyor gerisini siz tahmin edin. TF2 indirip oynasam sıkıntı yaşar mıyım? Yani yaşamam diye tahmin ediyorum ama yine de sormak istedim, çünkü aşırı nazlı bir laptopum var .
Model HP 15 dwi 3H808EA bu arada.
Ben ortalama LoL'de 50'lerde FPS alıyorum zaten sadece 20'lere indiğine şahit oldum bunu söylemek istedim. Önemli olan oyun bilgisayara zarar verir mi bunu sormak istedim. Çünkü ısınma problemi var laptopun.
O oyunu tost makinesiyle de çok rahat 30FPS açabiliyorsun. Ama yine de sistem gereksinimlerini vs yazarsan daha rahat bir şekilde yorum yapabilirim. Team Fortress 2 on Steam
Sistem gereksinimleri yazıyor hocam. Alın, karşılaştırın.
O oyunu tost makinesiyle de çok rahat 30FPS açabiliyorsun. Ama yine de sistem gereksinimlerini vs yazarsan daha rahat bir şekilde yorum yapabilirim. Team Fortress 2 on Steam
Sistem gereksinimleri yazıyor hocam. Alın, karşılaştırın.
HP 15 DWI Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!