Çözüldü HP 15 dwi TF2 rahat oynatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babylade

Picopat
Daha fazla  
Team Fortress 2 indirip oynayacağım ama laptopun ısınma problemi var. Sistem zorlanmaya gelemiyor pek, LoL oynatıyor ama orta grafikte FPS 20'lere iniyor gerisini siz tahmin edin. TF2 indirip oynasam sıkıntı yaşar mıyım? Yani yaşamam diye tahmin ediyorum ama yine de sormak istedim, çünkü aşırı nazlı bir laptopum var :) .
Model HP 15 dwi 3H808EA bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben ortalama LoL'de 50'lerde FPS alıyorum zaten sadece 20'lere indiğine şahit oldum bunu söylemek istedim. Önemli olan oyun bilgisayara zarar verir mi bunu sormak istedim. Çünkü ısınma problemi var laptopun.

Isındırırmı bilmem. Bilgisayara kolay kolay zarar vereceğini de düşünmüyorum.
Ben ortalama LoL'de 50'lerde FPS alıyorum zaten sadece 20'lere indiğine şahit oldum bunu söylemek istedim. Önemli olan oyun bilgisayara zarar verir mi bunu sormak istedim. Çünkü ısınma problemi var laptopun.

Isındırırmı bilmem. Bilgisayara kolay kolay zarar vereceğini de düşünmüyorum.

Çözüm
Team Fortress 2 indirip oynayacağım ama laptopun ısınma problemi var. Sistem zorlanmaya gelemiyor pek, LoL oynatıyor ama orta grafikte FPS 20'lere iniyor gerisini siz tahmin edin. TF2 indirip oynasam sıkıntı yaşar mıyım? Yani yaşamam diye tahmin ediyorum ama yine de sormak istedim, çünkü aşırı nazlı bir laptopum var :) .
Model HP 15 dwi 3H808EA bu arada.

Konu hort ama o bilgisayarla LoL tarzı oyunlarda 60 FPS'in altına düşmeniz mantıklı değil ya yazılımsal ya donanımsal ya da bir ısı problemi olmalı ortada

Konu hort ama o bilgisayarla LoL tarzı oyunlarda 60 FPS'in altına düşmeniz mantıklı değil ya yazılımsal ya donanımsal ya da bir ısı problemi olmalı ortada.

Isınma problemi var demiş arkadaş. Bir soğutucuya çözülür o aslında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı