HP 15-EC0003NT (7wg37EA) notebook nasıldır?

HP 15-ec0003nt (7WG37EA) Notebook

Arkadaşlar laptop alacağım ve kararımı verdim. Aranızda daha önce bu bilgisayarı deneyimlemiş olan var mı? Bilgisayar hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Bu bilgisayarın ya da HP firmasının bildiğiniz bir kronik hatası var mı?

Bilgisayar gayet güzel fakat önemli olan şey bilgisayarı hangi amaçla kullanacağınız.
Örneğin oyunsever bir insansanız bu bilgisayarla birçok oyunu orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.
Fakat bu bilgisayarı ofis vb. için kullanacaksanız daha iyilerini önerebilirim.

Bilgisayar gayet güzel fakat önemli olan şey bilgisayarı hangi amaçla kullanacağınız.
Örneğin oyunsever bir insansanız bu bilgisayarla birçok oyunu orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.
Fakat bu bilgisayarı ofis vb. için kullanacaksanız daha iyilerini önerebilirim.
Oyun için alacağım aynı zamanda mühendislik öğrencisiyim ram yükseltmesi yapacağım ileriki zamanlarda.

Oyun için alacağım aynı zamanda mühendislik öğrencisiyim RAM yükseltmesi yapacağım ileriki zamanlarda.

O zaman işini fazlasıyla görür ve birçok tanıdığım teknik servisinin çok iyi ve hiç sorun yaşamadıklarını söylediler.
Fakat bildiğim kadarıyla HP Notebook'lar biraz fazla ısınıyor.

O zaman işini fazlasıyla görür ve birçok tanıdığım teknik servisinin çok iyi ve hiç sorun yaşamadıklarını söylediler.
Fakat bildiğim kadarıyla HP Notebook'lar biraz fazla ısınıyor.
Alacağım laptoptaki işlemci r7 3750 h 35 w yani intel işlemcilerin undervolt yapılmış hali gibi ısınma yönünden bir sıkıntı çıkmaz gibi duruyor.

Alacağım laptoptaki işlemci R7 3750 h 35 W yani Intel işlemcilerin undervolt yapılmış hali gibi ısınma yönünden bir sıkıntı çıkmaz gibi duruyor.

Peki benim tavsiyem fiyat aralığınızı verip yeni bir konu açmanız arkadaşlar orada daha detaylı yardımcı olabilirler.

Alacağım laptoptaki işlemci R7 3750 h 35 W yani Intel işlemcilerin undervolt yapılmış hali gibi ısınma yönünden bir sıkıntı çıkmaz gibi duruyor.

Hocam eğer laptopu alırsanız CS:GO LOL GTA 5 gibi oyunlarda verdiği FPS yş yazabilir misiniz benim de aklımda olna bir laptop çünkü.

Hocam eğer laptopu alırsanız CS:GO LOL GTA 5 gibi oyunlarda verdiği FPS yş yazabilir misiniz benim de aklımda olna bir laptop çünkü.
Aga internette ozellikle youtube da testleri var
1660ti ryzen r7 3750h 8gb ram laptop game test yazarsan ulaşırsın ama şunu sana söyleyim fps yonunde sıkıntı yaşamazsın bu laptopta

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı