HP 15-FA1011NT vs MSI GF63 Thin

Bütçe
20.000

thegoodmorgan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle. Oyun bilgisayarı almak istiyorum bu yüzden biraz araştırma yaptım. Öncelikle söylemeliyim ki 20.000 bandını çok geçemem. Onun dışında fazla bilgisayardan anlayan biri de değilim ama bu iki bilgisayarın çok övüldüğünü gördüm. Sizce hangisini almalıyım? Ya da daha iyi alabileceğim bir bilgisayar var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 üstü verilmez o karta, onun dışında normal.

Anladım valla 20 üstü bütçem olsa 3050 düşünmem bende ama 3050 aşağısı da düşündürüyor beni

Hocam en 3050 ti fena değil fakat 3060 almak için minimum 25k lazım
Bana kalsa 3050 üstü alırım ama şu an 20 üstü veremiyorum 1650 de çoğu oyunu kasıyor

Bide bişey dicem ben gecen o Lenovoyu almıştım ram ekran kartını desteklemiyo o yüzden her oyunda ekran kartı kullanımı yüzde 40 50 civarıydı Teknosaya gidip değiştirdik

20 üstü verilmez o karta, onun dışında normal.

Gerçekten müthiş bir bilgisayar ve sadece Amazon o fiyata satiyo diğer mağazalar full 19k ve üstü

Bide bişey dicem ben gecen o Lenovoyu almıştım ram ekran kartını desteklemiyo o yüzden her oyunda ekran kartı kullanımı yüzde 40 50 civarıydı Teknosaya gidip değiştirdik

Gerçekten müthiş bir bilgisayar ve sadece Amazon o fiyata satiyo diğer mağazalar full 19k ve üstü
Ben Antakya'dayım mağaza bulamam ki 🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı