HP 15 laptopta kamera çalışmıyor

MertT1029

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2020
Mesajlar
862
Çözümler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. Elimde HP 15 BW019NT laptop var. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi kamerası çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde göremiyorum, fakat bir tane ünlem işareti olan aygıt var. O da - bilinmeyen USB aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu) -. Buna da bir sürü driver denedim, olmadı. Ancak işin garip tarafı, HP'nin Windows dışı olan programında yaptığım testlerde kamera çalışıyor. Bildiğim tüm yöntemleri denedim. Bu sorun için değil ama, format da atmıştım, işe yaramadı. :D Bu arada kamera uygulamasına girdiğimde kamera bulunamadı uyarısı veriyor.
 
Otomatik driver bulma programlarına pek sıcak bakmıyorum. Güvenilir bir program mı bu? Zaten sadece kamera driveri kurarım ama yine de stabiliteyi bozabilir.
 
İndirdim ancak daha kurmadım, PUP uyarısı verdi. Yani istenmeyebilecek uygulama. driverpack.io dan indirdim. Doğru mu?
 
Evet neden PUP dediğini anladım. Chrone adıyla chrome yükledi. Firefox,opera,facebook yükledi. Simgeleri zaten aynı değil. Hala da yüklemeye devam ediyor. Ben bunu sevmedim. Kimseye tavsiye etmem. :D Bakalım yaptığı şeyler bitince geri dönebilecek miyim?
( İptal edemiyorsunuz bu arada, bu kesinlikle normal bir davranış değil. :D )
 
Driverpack-17-Online adıyla iniyor sen Chrome adıyla farklı bir şey indirmişsin. Tarayıcında AdBlock yok mu?
Hayır, doğru şeyi indirdim. İçinde driverlar kurulurken yanında bunları da kuruyor ve karşıma hiç seçenek falan çıkmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı