HP 15-R213NT TouchPad Nasıl Kapatılır?

Laptobum HP 15-R213NT, klavyedeki f tuşlarından hangisiyle kapabilirim?
  1. Başlat öğesini tıklayıp arama alanına fare yazdıktan sonra, arama sonuçlarından denetim masası programı olan Fare öğesini seçin.
  2. TouchPad'i kapamak için Fare Özellikleri panelinin Aygıt Ayarları sekmesinde, Devre Dışı Bırak düğmesini tıklayın. Bana ait değil.

1. Başlat öğesini tıklayıp arama alanına fare yazdıktan sonra, arama sonuçlarından denetim masası programı olan Fare öğesini seçin.
  2. TouchPad'i kapamak için Fare Özellikleri panelinin Aygıt Ayarları sekmesinde, Devre Dışı Bırak düğmesini tıklayın. Bana ait değil.
hocam klavyeden kapamak istiyorum ama

Klavyenin tüm tuşlarının okunduğu bir görsel paylaşır mısın? Genel de FN+F tuşlarından biri ile kapatılıyor.
Ayrıca Windows 10 tamamen kapatmak için ayar sunuyor. Böylece her yeniden başlangıçta tekrar kapatmak zorunda kalmıyorsun.
Kod:
Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik Yüzey > Dokunmatik yüzey kapalı olarak değiştir.
Ya da ''Fare bağlandığında dokunmatik yüzeyi açık bırak'' işaretini kaldırın. 
Böylece fare takılı kullandığınız da dokunmatik yüzey size sorun çıkarmaz.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı