Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi

Sen hiç haber izlemiyorsun izle haberi yok adli kontrol şartıyla serbest kalmışmıs bilmem neymiş aç izle haberleri.
Yarın bir gün elinde olmayan sebeplerden suç işlesen cezaevine mi gitmek istersin ? Mevcut hukuk sistemi senin yaşlarındakileri rehabilite etmeye oynuyor. Devlette farkındaki sizin nesil berbatın ötesi. Yeni yargı paketine bakabilirsin eğer bundan haberin yoksa haber izlemeyen taraf sen oluyorsun.

Yarın bir gün elinde olmayan sebeplerden suç işlesen cezaevine mi gitmek istersin? Mevcut hukuk sistemi senin yaşlarındakileri rehabilite etmeye oynuyor. Devlette farkındaki sizin nesil berbatın ötesi. Yeni yargı paketine bakabilirsin eğer bundan haberin yoksa haber izlemeyen taraf sen oluyorsun.

Sen adaleti düzgün sanıyorsun ama değil kendini kandırmaya devam et eğer başına bir şey gelirse anlarsın yargı sistemi hiç kimseyi rehabilite etmedi etmeye çalıştıkları da Keko tas kafa tıraşlılar dediğim gibi kendini kandırmaya devam et.

Sen zaten anca şey diyorsundur seçimlerde felan "bas ulan ampule"

Sen adaleti düzgün sanıyorsun ama değil kendini kandırmaya devam et eğer başına bir şey gelirse anlarsın yargı sistemi hiç kimseyi rehabilite etmedi etmeye çalıştıkları da Keko tas kafa tıraşlılar dediğim gibi kendini kandırmaya devam et.

Sen zaten anca şey diyorsundur seçimlerde felan "bas ulan ampule"
Başıma bir şey geldi zaten. Umurumda değil korkmuyorum çünkü. Rehabilite etti demedim rehabilite etmeye oynuyor dedim bağlama yanlış bakıyorsun. Yok demiyorum öyle şey.

Başıma bir şey geldi zaten. Umurumda değil korkmuyorum çünkü. Rehabilite etti demedim rehabilite etmeye oynuyor dedim bağlama yanlış bakıyorsun. Yok demiyorum öyle şey.

Ben hiç öyle bir şey görmedim okullarda bizim okulda 50 tutanağı olan öğrenci var neden hala okuldan atılmadı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı