HP 15-RB003NT BIOS güncelleme

Daha fazla  
Arkadaşlar Bıosunun eski olduğunu düşünüyorum ve güncellemeye karar verdim, nasıl olacak adım adım yazarsanız sevinirim.
Bilgisayar markası=HP
Modeli 15-RB003NT

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Bıosunun eski olduğunu düşünüyorum ve güncellemeye karar verdim, nasıl olacak adım adım yazarsanız sevinirim.
Bilgisayar markası=HP
Modeli 15-RB003NT
1. Bu adresten yüklü değilse Hp Support Assistantı indirin. Açın ve bilgiyarınızın göründüğü resim altında "Sorun giderme ve düzeltmeler" sekmesine basın ve sağdaki "Özellikler" sekmesine geçip bios versiyonunuza bakın.

2. Bu sitede güncel bios F52 olduğu gözüküyor (Bios-Sistem Bellenimi sekmesinde). Eğer özelliklerdeki mevcut bios versiyonu bu sürümden düşükse oradaki biosu indirip kurunuz. Güncellemeyi fişteyken yapın.

1. Bu adresten yüklü değilse Hp Support Assistantı indirin. Açın ve bilgiyarınızın göründüğü resim altında "Sorun giderme ve düzeltmeler" sekmesine basın ve sağdaki "Özellikler" sekmesine geçip bios versiyonunuza bakın.

2. Bu sitede güncel bios F52 olduğu gözüküyor (Bios-Sistem Bellenimi sekmesinde). Eğer özelliklerdeki mevcut bios versiyonu bu sürümden düşükse oradaki biosu indirip kurunuz. Güncellemeyi fişteyken yapın.
uzun mu sürer

Genel olarak sistem kararlılığı ve aygıt uyumluluğu arttırılır.
Kardeşim restart now başayım mı ?
1605017536170.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı