HP-15R-202NT İşlemci hızında düşüş

brkdms

Hectopat
Size en baştan sorunumu anlatayım. Bilgisayarımda harddiskim öldüğü zaman bu ekran resmini almıştım %6 olan disk kullanımına bakmayın %100 genel olarak. Bilgisayarıma yeni bir harddisk alana kadar kenara kaldırdım. Sonradan fark ettim tek sorun sadece harddiskimde değil. CPU'da 2.20GHz olması gerekirken 0.79GHz'de takılı kalmış. Ne yaptım ben diye düşünürken aklıma BIOS ayarından sanallaştırma teknolojisi kapattığımı (hep açıktı) ve energy Recovery(enerji tasarrufu) modunu kapattığımı hatırladım. Bu ayarları eskisi gibi yaparsam CPU hızım düzelir mi? Belirteyim ısınma vb. gibi bir sorunum yoktu. Bilgisayarım HP-15R-202NT.

Oyun girip, deneyebilir misiniz?

Ne yazık ki bilgisayarım açılmıyor. Harddiskim öldü yaptırana kadar bir kenara koydum. Açılması ortalama 45-55 dakika sürüyor açılsa bile herhangi bir işlem yapamıyor Windows panelini açmak istedim kapatmak için 6 saat boyunca donmuş vaziyette bekledim tepki vermeyince hala sabrım tükendi zorla kapatma düğmesinden kapattım. Kısaca harddisk aldığımda konuyu hortlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…