Hocam maksimum 9 bin bantlarına çıkabilirim o bantlarda da sıfır buna göre daha fiyat/performans bir cihaza denk gelemedim. Uygun fiyatlı gibi geldi bana ama kasa kalitesinde sorun varmış sanırım.RAM upgrade yapabilirsiniz, bu kasada o imkan var. SATA portu olmadığı görünüyor, PCI-e M.2 mevcut. F/P bir model ama maksimum çıkabileceğiniz bütçe nedir? Daha iyi bir öneri yapabiliriz.
Hocam memnun olmadığınız bir yönü var mı? Kasanın çok çabuk kirlendiğinden ve kaliteli hissetirmediğinden yakınmışlar da yorumda. Birde ses kartı bazı kişilerde sürücü kaynaklı sanırsam çalışmamış.Aynı bilgisayara sahibim visual studio, word, excel ve günlük işlerde kasma yok hızlı açılıyor hızlı tepki veriyor fakat LoL ve Terraria gibi oyunları hiç denemedim ama kasmaz bence. Ram ve SSD hakkında bilgim yok.
Hocam boşta fazladan bir M2 mi varmış? Eğer öyleyse gerçekten harika olur benim için 256 çok yetersiz kalacak çünkü mecbur external almak zorunda mıyım yoksa?RAM upgrade yapabilirsiniz, bu kasada o imkan var. SATA portu olmadığı görünüyor, PCI-e M.2 mevcut. F/P bir model ama maksimum çıkabileceğiniz bütçe nedir? Daha iyi bir öneri yapabiliriz.
Hocam maksimum 9 bin bantlarına çıkabilirim o bantlarda da sıfır buna göre daha fiyat/performans bir cihaza denk gelemedim. Uygun fiyatlı gibi geldi bana ama kasa kalitesinde sorun varmış sanırım.
Fazladan 2.5 disk slotu bulunuyor olması gerek EQ kasalarda.
Blender için daha güçlü bir işlemci lazım, buna bakabilirsin 9.300 TL bütçe çıkarsa;
Dell Inspiron 3525-I3525221U Ryzen 5 5625U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Inspiron 3525-I3525221U Ryzen 5 5625U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Inspiron 3525-I3525221U Ryzen 5 5625U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 10.415,04 TL'den...www.akakce.com
Yanlış kasaya bakmıyorsam adamlar boşluğu bırakıp slotu koymamış
Oraya takilabiliyor, örnek video:
Ağırlıklı olarak 2D animasyonlar yapacağım Blender da işimi görmeyecekse bu cihaz biraz para mı biriktirsem işlemci güçlü aslında 5500U ama siz daha hakim olabilirsiniz.Blender için daha güçlü bir işlemci lazım, buna bakabilirsin 9.300 TL bütçe çıkarsa;
Dell Inspiron 3525-I3525221U Ryzen 5 5625U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Inspiron 3525-I3525221U Ryzen 5 5625U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Inspiron 3525-I3525221U Ryzen 5 5625U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 10.415,04 TL'den...www.akakce.com
Yanlış kasaya bakmıyorsam adamlar boşluğu bırakıp slotu koymamış
Söket olmadan şansımız yok sanırım değil mi? Temin etmesi de sorun sanırım Türkiye’de. 2. bir M2 var mı yoksa tek port mu?Kutudan çıkmıyormuş soket, HP'den beklenen hareket. Dell için bütçe çıkmaz ise attığınız HP 15s F/P durumunda şu an, onu alabilirsiniz.
Ağırlıklı olarak 2D animasyonlar yapacağım Blender da işimi görmeyecekse bu cihaz biraz para mı biriktirsem işlemci güçlü aslında 5500U ama siz daha hakim olabilirsiniz.
Söket olmadan şansımız yok sanırım değil mi? Temin etmesi de sorun sanırım Türkiye'de. 2. bir M.2 var mı yoksa tek port mu?