HP 15S-FQ2018NT nasıl?

Monster'ın Abra kasası çok kötü, alınmaz. Dell ise ısınma sorunlu, soba isityorlarsa ideal. Attıklarınız arasında en iyisi Lenovo.

Monster'ın Abra kasası çok kötü, alınmaz. Dell ise ısınma sorunlu, soba isityorlarsa ideal. Attıklarınız arasında en iyisi Lenovo.

O attığım Abra A5 serisini neredeyse alan herkes çok çok memnun. Dell modelini bilmediğimi söyledim. Monster'a karşı ön yargılı davranıyorsun.

O attığım Abra A5 serisini neredeyse alan herkes çok çok memnun. Dell modelini bilmediğimi söyledim. Monster'a karşı ön yargılı davranıyorsun.
Önyargılı davranmıyorum doğruyu söylüyorum, bir laptopun 95 dereceye çıkması normal bir durum değildir. @393654 hocam size Abra vardı, memnun musunuz?

@Rasim Kayrak sizdede var hocam galiba Abra 5, siz ne düşünüyorsunuz Abra hakkında?
Ben bu serinin yorumlarının güzel olduğunu gördüm ve çevremde kullananlardan örnek verdim.
Evet yorumları güzel fakat bu iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bu ayrıca bu fiyata Abra yerine alınabilecek daha iyi laptoplar var. Ayrıca bu forumda birçok kişi Abra'da sorun yaşadı.
@Radeon RX 5500M hocam siz laptoplar konusunda çok bilgilisiniz, Abra kasalar sizce nasıldır?

Kanka bizde Monster vardı dediğim gibi kendime almıyorum Monster'ın bakımını zamanında yapınca sorun olmuyor ama kasa kalitesi bir tık kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…