HP 15S-FQ2018NT nasıl?

Hocam yeni geldim, şaheserler buldum ancak 10K'ya kadar:
Bu notebook çok satıldı ve bayağı ünlendi bu model. Çok da iyi bir notebook. AMD isterseniz yukarıdakinden vazgeçmeyin derim.
Bir de bu yukarıdaki ikisi var. Monster sevilmez ve önerilmez, ancak bu yukarıdaki modeli gayet güzeldir, sizi uzun süre götürür. Bir de Dell var. Bu Dell modelini duydum ama pek bilmiyorum, ısınma sorunu falan bilmiyorum. İnternette inceleme videolarında bakabilirsiniz. i7 isterseniz de bunlardan vazgeçmeyin derim.
Benimkiler bu kadardı, şimdiden hayırlı olsun :)
Monster'ın Abra kasası çok kötü, alınmaz. Dell ise ısınma sorunlu, soba isityorlarsa ideal. Attıklarınız arasında en iyisi Lenovo.

O attığım Abra A5 serisini neredeyse alan herkes çok çok memnun. Dell modelini bilmediğimi söyledim. Monster'a karşı ön yargılı davranıyorsun.
Önyargılı davranmıyorum doğruyu söylüyorum, bir laptopun 95 dereceye çıkması normal bir durum değildir. @393654 hocam size Abra vardı, memnun musunuz?

@Rasim Kayrak sizdede var hocam galiba Abra 5, siz ne düşünüyorsunuz Abra hakkında?
Ben bu serinin yorumlarının güzel olduğunu gördüm ve çevremde kullananlardan örnek verdim.
Evet yorumları güzel fakat bu iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bu ayrıca bu fiyata Abra yerine alınabilecek daha iyi laptoplar var. Ayrıca bu forumda birçok kişi Abra'da sorun yaşadı.
@Radeon RX 5500M hocam siz laptoplar konusunda çok bilgilisiniz, Abra kasalar sizce nasıldır?

@Rasim Kayrak sizde de var hocam galiba Abra 5, siz ne düşünüyorsunuz Abra hakkında?

Evet yorumları güzel fakat bu iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bu ayrıca bu fiyata Abra yerine alınabilecek daha iyi laptoplar var. Ayrıca bu forumda birçok kişi Abra'da sorun yaşadı.
@Radeon RX 5500M hocam siz laptoplar konusunda çok bilgilisiniz, Abra kasalar sizce nasıldır?

Kanka bizde Monster vardı dediğim gibi kendime almıyorum Monster'ın bakımını zamanında yapınca sorun olmuyor ama kasa kalitesi bir tık kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı