S sonmezim Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 19 6 Nisan 2021 #1 Bu laptopa Windows kuramiyorum. Uc adet NVMe SSD denedim Hard Disk yok diyor. Oneriniz var mi?
ClGULi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 2.055 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Nisan 2021 #2 sonmezim dedi: Bu laptopa Windows kuramiyorum. Uc adet NVMe SSD denedim Hard Disk yok diyor. Oneriniz var mi? Genişletmek için tıkla... GPT olarak USB ayarlaman gerekiyor yoksa görmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
sonmezim dedi: Bu laptopa Windows kuramiyorum. Uc adet NVMe SSD denedim Hard Disk yok diyor. Oneriniz var mi? Genişletmek için tıkla... GPT olarak USB ayarlaman gerekiyor yoksa görmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS S sonmezim Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 19 6 Nisan 2021 #3 O sekilde UEFI Windows GPT olarak Rufus'la olusturuyorum. Ayni sonuc. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Nisan 2021 #4 sonmezim dedi: Uc adet NVMe SSD denedim Hard Disk yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hangi modelleri denediniz? USB bellekten boot ederken önünde UEFI ibaresi var mıydı? Artı 0 Eksi
sonmezim dedi: Uc adet NVMe SSD denedim Hard Disk yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hangi modelleri denediniz? USB bellekten boot ederken önünde UEFI ibaresi var mıydı?
Magisk Hectopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Hangi modelleri denediniz? USB bellekten boot ederken önünde UEFI ibaresi var mıydı? Genişletmek için tıkla... Recep bey, siz zaten çözmemiş misiniz sorunu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hangi modelleri denediniz? USB bellekten boot ederken önünde UEFI ibaresi var mıydı? Genişletmek için tıkla... Recep bey, siz zaten çözmemiş misiniz sorunu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Kasım 2021 #6 Video Ağustos tarihli. O zamanlar bunu keşfetmemiş olabilirim Artı 0 Eksi