HP 16 Victus için RAM önerisi

Hocam bende Victus 16 sahibiyim 2x16 32 crucial satın aldım kısa sürede birkaç güne elimde geçecek 2x8 16 SO-DIMM RAM vardı Star Citizen için yetersiz kaldı 16x2 32 SODIMM sipariş girdim yükseltip deneyeceğim verim alırsam ve 1 günlük kullanım ile sana net bir dönüş yapabilirim. HP Support 64 GB desteklemediğini belirtti ama CMD üzerinden sorguladım anakart 67 Max RAM kullandıra biliyor bilgin olsun sende sorgulayabilirsin.

HP 16 Victus bilgisayarım için RAM takviyesi yapmak istiyorum. Crucial markası RAM'ler nasıl RAM öneriniz nedir? 32 GB DDR5.

Buradan tam modelini seçip atabilirmisiniz ?

Hocam bende Victus 16 sahibiyim 2x16 32 Crucial satın aldım kısa sürede birkaç güne elimde geçecek 2x8 16 SO-DIMM RAM vardı Star Citizen için yetersiz kaldı 16x2 32 SO-DIMM sipariş girdim yükseltip deneyeceğim verim alırsam ve 1 günlük kullanım ile sana net bir dönüş yapabilirim. HP Support 64 GB desteklemediğini belirtti ama CMD üzerinden sorguladım anakart 67 Max RAM kullandıra biliyor bilgin olsun sende sorgulayabilirsin.

Dediğin için teşekkür ederim benim bilgisayarım 128 GB RAM destekliyormuş denemek isteyenler için CMD'ye bunu yazdıktan sonra wmic memphysical get maxcapacity çıkan sonucu 2 kere 1024 de böldükten sonra sonuç ortaya çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı