KeremBulut
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Bundan 1 ay önce yeni bir monitör aldım(ViewSonic VX2758-2KP-mhd). Sorun şu ki monitör 2K 144Hz olmasına rağmen ben hiçbir çözünürlükte 75Hz üstünü göremiyordum. 1 ay bu şekilde kullandım. Birkaç dakika önce Acer Aspire 5738DG model bilgisayarımı bu monitöre bağladım. Görüntü seçeneklerine girdiğimde 1024X768 çözünürlükte 120Hz desteklediğini gördüm ve o görüntü moduna aldım ve cidden de çalıştı. Anlamadığım nokta ise ondan daha yeni olan HP 1BV33EA model bilgisayarımda neden 75Hz yukarısını göremiyorum? Özel çözünürlük oluşturarak denediğimde bilgisayar mavi ekran verip (ya da bazen hiç mavi ekran vermeden) yeniden başlıyor.
120Hz destekleyen eski bilgisayarda AMD Radeon Mobility HD 4570 bulunurken ondan daha yeni olan ana bilgisayarımda NVIDIA GeForce GTX 960M bulunuyor.
2K'da olmasa da düşük çözünürlüklerde 120Hz veya 144Hz açabilme şansım var mı? zaten rekabetçi (CS:GO, Valorant gibi) oyunları düşük çözünürlüklerde oynuyorum.
120Hz destekleyen eski bilgisayarda AMD Radeon Mobility HD 4570 bulunurken ondan daha yeni olan ana bilgisayarımda NVIDIA GeForce GTX 960M bulunuyor.
2K'da olmasa da düşük çözünürlüklerde 120Hz veya 144Hz açabilme şansım var mı? zaten rekabetçi (CS:GO, Valorant gibi) oyunları düşük çözünürlüklerde oynuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: