Çözüldü HP 250 G4 performans arttırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oldvillaGGer

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
128GB SSD 500GB HDD
Ekran kartı
Intel HD graphic 5500
İşlemci
i3 5005u
HP 250 G4 laptobuma oyunlarda daha fazla performans almak icin elimden geleni yaptim. Sizce ne yaparsam oyun performansı artar laptobun?

Çözüm
Yani bu sisteme yapabileceğiniz bir şey yok bence RAM 8lenebilir en fazla ama islemci ve ekran kartı güçsüz islemci bazı laptoplarda degisebiliyor bazılarında değişmiyor lehimli oluyor direk değişen tipse i7 yapılabilir ama ekran kartı üstünde oynanamadigi için islemciden geliyor sanırım yine de çok bir şey değişmeyecek.
Yani bu sisteme yapabileceğiniz bir şey yok bence RAM 8lenebilir en fazla ama islemci ve ekran kartı güçsüz islemci bazı laptoplarda degisebiliyor bazılarında değişmiyor lehimli oluyor direk değişen tipse i7 yapılabilir ama ekran kartı üstünde oynanamadigi için islemciden geliyor sanırım yine de çok bir şey değişmeyecek.

Çözüm
sence yeni bilgisayar aldığım zaman bu pc ye hafif bi işletim sistemi kurup biraz daha hdd takıp oyun konsolu yapabilirmiyim? gta 5 fln aciyodum çünkü 45fps

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı