HP 250 G5 laptopta format sonrası ses azaldı

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, HP 250 G5 laptopuma format attıktan sonra sesinde azalma fark ettim. %100 yapınca normal bir düzeye gelmiş oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Merhaba arkadaşlar, HP 250 G5 laptopuma format attıktan sonra sesinde azalma fark ettim. %100 yapınca normal bir düzeye gelmiş oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
1666973411179.png

İndir dediğim zaman inmiyorlar.

İkisinden de haberim yok bunu nasıl anlayabilirim acaba.

Windows Update kuracaktır onu biraz bekleyin isterseniz Görev Yöneticisi-servisler-servisleri aç-Windows Update yazan servisi kapalı ise etkinleştirin.

İkisinden de haberim yok bunu nasıl anlayabilirim acaba.

Şarkı açın ses boğuk geliyorsa kurulu değildir büyük ihtimalle.

Windows Update kuracaktır onu biraz bekleyin isterseniz Görev Yöneticisi-servisler-servisleri aç-Windows Update yazan servisi kapalı ise etkinleştirin.

Şarkı açın ses boğuk geliyorsa kurulu değildir büyük ihtimalle.

Ses boğuk değil ama derinden geliyor, eski haline göre şu an %100 de %40 gibi çıkıyor.

Eki Görüntüle 1556206
İndir dediğim zaman inmiyorlar.

HP 250 G5 Dizüstü Bilgisayar Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği buradan seçin ve kurulumu yapın HP'nin kendi sitesi.

Ses boğuk değil ama derinden geliyor, eski haline göre şu an %100 de %40 gibi çıkıyor.

Sıfırlamadan önce DTS gibi bir ses menüsü var mıydı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı