HP 250 G6 notebook PC RAM yükseltme

egeyardimli

Hectopat
Merhaba ben HP 250 G6 notebook PC kullanıyorum 4 GB RAM var Windows 10 Pro. Ama oyunlar falan 2 GB tanımlıyor ve web-siteleri çok kasıyor. Aynı zamanda oynayabildiğim oyunlarda çok donma ve FPS düşmesi yaşıyorum. RAM'ı yükseltmek bunları çözer mi? Veya mümkün mü? Eğer mümkün ise nasıl alacağımı (link vb.) yazarsanız sevinirim. İnternete HP 250 G6 notebook PC RAM yazdığımda çok fazla şey çıkıyor ve isimlerinden hiçbir şey anlamıyorum.
DxDiag'dan bu kısımları attım. (RAM'ı yükseltmek kasmaları azaltır mı yoksa buradan mı kaynaklı diye)

1591125403848.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben HP 250 G6 notebook PC kullanıyorum 4 GB RAM var Windows 10 Pro. Ama oyunlar falan 2 GB tanımlıyor ve web-siteleri çok kasıyor. Aynı zamanda oynayabildiğim oyunlarda çok donma ve FPS düşmesi yaşıyorum. RAM'ı yükseltmek bunları çözer mi? Veya mümkün mü? Eğer mümkün ise nasıl alacağımı (link vb.) yazarsanız sevinirim. İnternete HP 250 G6 notebook PC RAM yazdığımda çok fazla şey çıkıyor ve isimlerinden hiçbir şey anlamıyorum.
DxDiag'dan bu kısımları attım. (RAM'ı yükseltmek kasmaları azaltır mı yoksa buradan mı kaynaklı diye)

Eki Görüntüle 580838

Ramini, kaç slot olduğunu, hızını; işlemcini atarsan cevap vereyim.

Eki Görüntüle 580838
Fazla anlayamadım sanırım ekran kartını kullanmıyor apu kullanıyor.

Ramini, kaç slot olduğunu, hızını; işlemcini atarsan cevap vereyim.
Kaç slot olduğunu bilmiyorum bakabileceğim yer varsa söylersen sevinirim. İşlemci sanırım bu: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz, Birde alırken AMD RADEON gibi birşey de vardı ama nasıl aktif ederim falan bilmiyorum
Fazla anlayamadım sanırım ekran kartını kullanmıyor apu kullanıyor.
Bilgim pek yok bu kötü birşey mi?

Merhabalar. Oyunlarda harici ekran kartı kullanacağından dolayı sana Ram olarak 3 kalmaktadır. Neden 3 dersen 1 GB ını sistem alır. Her zaman harici ekran kartını yani r5 m330 u kullanman lazım. Bunu amd cataly programından ayarlarsın. Sistemine 8 GB Ram takarsan çok rahatlarsın. Oyunların kasmaz. Sistemin kasmaz. Oyunlar artık 3 GB Ram istemiyor daha çok istiyor. Kaynaklanan sorun bu. RAM aldığın takdirde oyunlarını oynarsın. 4 yerine 8 almanı tavsiye ederim. Masaüstü pc lerde 4 + 4 alsan 4 + 8 e göre performans artışı olur ama laptop lar da bu durum mümkün değil. O yüzden tavsiyem 8 GB Ram alman yönünde
Kaç slot kullanılıyor öğrenmen için aida64extreme yazıp orijinal sayfasına gitmen lazım. Ücretsiz deneme sürümünü indirip sağ kısımdan anakart basım dcım Dı galiba adı Ram İn altında ki kutucuğa bastığında sana kaç slot kullandığını gösterecek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı