Çözüldü HP 250 G7 RAM'ini yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar laptopumun RAM'ini değiştirmek istiyorum onun için alacağım RAM'in frekans ve cas değerine bakayım dedim, sonra CPU-Z uygulamasından frekansına baktım 3200MHz yazıyordu ve cas değeri de 22'ydi. Daha sonra HP Support asistans uygulamasına girdiğimde ise RAM'in frekansı 2400MHz yazıyordu şaşırdım ve hangi RAM frekansında RAM alacağımı size sormak istedim cevaplarsanız çok sevinirim.

Ek Açıklama 2020-07-31 224955.png
Ek Açıklama 2020-07-31 225254.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ekleme istiyorsanız bunu alın.
İsterseniz farklı kit RAM alabilirsiniz.
Hocam böyle bir kaynak buldum. Sizin RAM koduyla uyumlu. Burada 3200 olduğu yazıyor.
Tamam, bize çalışma hızı lazım zaten. Anakartın 3200 desteklediğine emin miyiz? Hayır. Ürün özelliklerinde 2400 yazınca şüphelenmiştim, 3200CL22 2400CL17'den az performanslı diyebiliriz. Memory sekmesinde göreceğimiz frekans bize en doğru sonucu gösterecek.
SPD, RAM'in bilgilerini taşıyan küçük bir çip. Bize bilgilerini veriyor, şu anda çalışma durumunu değil.

Hocam üreticiler bazen farklı RAM kullanabilirler. Ben de araştırdım. Gerçekten 3200 MHz. Arkadaşımızın bilgisayarında 3200 MHz RAM var. Çok dikkat isteyen konular.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı