HP 250 G7 UEFI yüklenmiyor

Hocam BIOS'tan Security Boot'u kapatın ayarlar uyguladiktan sonra bilgisayar yeniden açıldiķtan sonra kapatın tekrar açıp direk boot menuye girin görünüyor mu diye kontrol edin.

Dosya Ekleri

• 16138469702564446778914689666014.jpg
    16138469702564446778914689666014.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 100
Evet ilk yaptığım iş buydu. Acaba farklı bi programla mı yazmam gerekir sistemi

Ben bu bios tipini daha önce hiç görmedim. Rufus ta patronum yazdı programı yarın bakabilirim ancak.
Hocam BIOS'tan Security Boot'u kapatın ayarlar uyguladiktan sonra bilgisayar yeniden açıldiķtan sonra kapatın tekrar açıp direk boot menuye girin görünüyor mu diye kontrol edin.

Hocam BIOS'tan Security Boot'u kapatın ayarlar uyguladiktan sonra bilgisayar yeniden açılcakken kapatın sonra direk boot menuye girin görünüyor mu diye kontrol edin.
Yarın farklı usb ile farklı şekilde yükleyeceğim. Yapılması gereken her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Belki yarın çözerim. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Eki Görüntüle 888668

Bu ayarları kullanıp tekrar yazdırıp denersiniz.
Tamam yarın deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Hp supporta sorduğumuzda microsoft tan windows indirip mediacreative programıyla yazdırın bilgisayar görecektir dendi. Rufustan kaynaklı olabiliyormuş. Bi deneyeceğim
Sorunum çözüldü. Dedikleri gibiymiş. Zaten bilgisayar kurumsal bilgisayar olarak geçiyormuş. Belki o yüzdendir. Konuyu nasıl çözüldü yapabiliriz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı