HP 250 G8 i5 1135G7 alınır mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar bir süredir iş yerimizde kullanmak ürünlere bakmak ve film, dizi izleme amacıyla laptop arıyordum. Ryzen işlemci istemediğim için Intel işlemcilere yöneldim. i5 1135G7 işlemcili HP laptop sizce bizi ne kadar götürür. Biraz araştırma yapma gereği duydum, her sitede 256 GB SSD olduğu yazmış ama o ürün koduna ait bilgisayarın sahip olduğu SSD M.2 NVMe'ya da SATA SSD olup olmadığı detayı verilmemiş. YouTube'deki inceleme ve sökme videolarında anakartın da bir adet NVMe portu olduğu ama boş olduğu görünüyor. Dolu olan portta ise SATA HDD mevcut. Fakat bu üründe satıcıya sorduğumda 256 GB NVMe SSD olduğu yanıtını aldım. O cevaba güvenerek sipariş vermek istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar bir süredir iş yerimizde kullanmak ürünlere bakmak ve film, dizi izleme amacıyla laptop arıyordum. Ryzen işlemci istemediğim için Intel işlemcilere yöneldim. i5 1135G7 işlemcili HP laptop sizce bizi ne kadar götürür. Biraz araştırma yapma gereği duydum, her sitede 256 GB SSD olduğu yazmış ama o ürün koduna ait bilgisayarın sahip olduğu SSD M.2 NVMe'ya da SATA SSD olup olmadığı detayı verilmemiş. YouTube'deki inceleme ve sökme videolarında anakartın da bir adet NVMe portu olduğu ama boş olduğu görünüyor. Dolu olan portta ise SATA HDD mevcut. Fakat bu üründe satıcıya sorduğumda 256 GB NVMe SSD olduğu yanıtını aldım. O cevaba güvenerek sipariş vermek istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.

Ucuz HP alınmaz hocam.

Maksimum ne kadar arttırabilirsiniz bütçeyi?
Hocam bu fiyatlara bile çıkmak istemiyordum normalde sırf en azından İ5 makine olsun diye bunu düşündüm 12 yi geçmek istemiyorum o yüzden. Bilgisayar hep masanın üstünde kalcak taşınmmayacak başka bir yere götürülmicek. Şuan İ5 3. nesil Lenovo g580 var. Açılmama ve uyku modundan sonra siyah ekran gibi sorunlar olmaya başladı format sonrasıda düzelmedi o bile yetiyordu normalde yeni alalım dedik.

Ucuz HP alınmaz hocam.
İş ofis bilgisayarları bu fiyatlarda anca bkabiliyorum hocam biraz daha üste çıksam zaten en azından 15 12450h RTX 2050 laptop var 18500 e ama oyun oynanmıyacak gerekte görmedim.

@gemiciadam 12K için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı