Kendim için değil babam için alıyorum üniversitesi için yani masaüstü alamam. Ben de kullanacağım bunu bir süre ama zaten kendi laptobumu alacağım için benim için önemli değil. Onu uzun süre götürür mü bu bilgisayar? Ben zaten Valorant LoL vb. gibi oyunlar hariç oyun oynamayacağım.Bunun gibilere para vereceğine mis gibi sistem toplarsın.
Kendim için değil babam için alıyorum üniversitesi için yani masaüstü alamam. Ben de kullanacağım bunu bir süre ama zaten kendi laptopumu alacağım için benim için önemli değil. Onu uzun süre götürür mü bu bilgisayar? Ben zaten Valorant LoL vb. gibi oyunlar hariç oyun oynamayacağım.
@Hasan Egemen Kılıç
@Format at knk
Kendim için değil babam için alıyorum üniversitesi için yani masaüstü alamam. Ben de kullanacağım bunu bir süre ama zaten kendi laptopumu alacağım için benim için önemli değil. Onu uzun süre götürür mü bu bilgisayar? Ben zaten Valorant LoL vb. gibi oyunlar hariç oyun oynamayacağım.
@Hasan Egemen Kılıç
@Format at knk
Bu gerçekten iyiHP Pavilion 15-EC2055NT 68N70EA08 R5-5600H 32 GB 1 TB HDD+512 GB RTX3050 15.6" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bu attığımı düşünebilirsiniz hocam RAM ve depolama alanı oldukça iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.