HP 255 G6 notebook %100 CPU kullanımı sorunu

Mert Çağlayan

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Allah rızası icin birisi bana yarfdım etsin. HP 255 G6 notebook PC laptop aldım. A6 9220 işlemcili gayet normalde SSD ve RAM taktım BIOS sürümünü F56 ya güncelledim BIOS Sürümü/Tarihi ınsyde F. 56, 21.08.2023 güncelledim sonra format atmama RAM'ları denememe SSD değişmeme tüm kombinasyonları yapmama ragmen CPU kullanımı 100 format atıyorum. PC acılıyor gene 100 düşüyor örnek 2 3'e kadar düşüyor boşta sonra bir Chrome acıyorum ve bu bilgisayarı acıyorum. Gene 100 HDD varken 4 GB RAM varken daha iyiydi 4 GB ve HDD'li ilk haline döndürdüm. Gene aynı Allah rızası ıcın bir yardım edin dostlar. Gerekirse ücret vereyim hiç problem degil 1 haftadır ne uyku kaldı ne bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Allah rızası icin birisi bana yarfdım etsin. HP 255 G6 notebook PC laptop aldım. A6 9220 işlemcili gayet normalde SSD ve RAM taktım BIOS sürümünü F56 ya güncelledim BIOS Sürümü/Tarihi ınsyde F. 56, 21.08.2023 güncelledim sonra format atmama RAM'ları denememe SSD değişmeme tüm kombinasyonları yapmama ragmen CPU kullanımı 100 format atıyorum. PC acılıyor gene 100 düşüyor örnek 2 3'e kadar düşüyor boşta sonra bir Chrome acıyorum ve bu bilgisayarı acıyorum. Gene 100 HDD varken 4 GB RAM varken daha iyiydi 4 GB ve HDD'li ilk haline döndürdüm. Gene aynı Allah rızası ıcın bir yardım edin dostlar. Gerekirse ücret vereyim hiç problem degil 1 haftadır ne uyku kaldı ne bir şey.
Sen virüs yemiş olamazsın değil mi? Yani bu ihtimali hiç göz önünde bulundurup Malwarebytes, Kaspersky, McAfee gibi programlarla taratma yapmadın? Yapsan iyi olabilir.

hocam sıfır formatlı türüm win 10 sürümlerinde denedim eski
sürümlerde denedim herşeyi kurdum yok sıfır formatlı oldugu halde virüs mü olur öyle ihtimal varmı

hocam sıfır formatlı türüm win 10 sürümlerinde denedim eski
sürümlerde denedim herşeyi kurdum yok sıfır formatlı oldugu halde virüs mü olur öyle ihtimal varmı
Formatı attığın USB'de bir şeyler varsa tabiki var. Virüslüdür makinen, USB'ni düzenlemişsindir o sistemde, formatı atmışsındır, hop.

Bunu kontrol ettikten sonra, temizse sistem, tüm sürücülerinin sistemine uygun güncel versiyonlarını indirmen yeterli olmalı genel olarak.

hocam farklı yerde temiz usb ile format attım kurulum yaptım yok başka yere gittim orda kurdum temiz flash yok yok yok kafayı yedim yok

gene tertemiz bir kurulum yaptım suan virüs testine soktum ama ben biosu güncelledikden sonra oldu bu cünki bu arkadasımın laptobuydu photshop illastratör 3d programlar kullanıyordu bu laptopda 20gb ram ssd taktım :D laptop cöp oldu resmen cıldırmamak elde degil

yokmu yardım edicek dostlar

YARDIM EDECEK YOKMU DOSTLAR

dostlar kimse yokmu

kimse yokmu dostlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı