HP 2af7 anakart ve GTX 1060 uyumu

Mert Can Günay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir ekran kartı arayışı içindeyim fakat anakartımdan dolayı uyar mı uymaz mı diye sürekli araştırmıştım. Yeni kartlar gelicek bekle dediler bekledim ve internet üzerinden aradığımda tabi ki bulamadım. Çünkü sahip olduğum anakart HP yapımı ve sanırım sadece kendi kasalarına koyuyorlar. İnternette bulduğum bazı yazılara göre şu şekilde bi durumu varmış.
PCIe v2.x
Expansion Slots: 1xPCIe 2.0 x1
1xPCIe 3.0 x16
CPU Socket LGA 1150
Chipset. Intel H87
imiş. Bunlara bakarak herhangi bir çıkarımda bir tavsiyede ne bileyim herhangi bir yorumda bulunursanız mutlu olurum. İyi forumlar.

Anakartınızda PCI-E 3.0 X16 var gözüküyor yani GTX 1060 takabilirsiniz, anakart ne kadar kaliteli orasını bilemem tabii. Güç kaynağınızın marka ve model nedir? Hazır kasalarda kaliteli güç kaynağı olmuyor genelde.

Kasada 300W bi psu vardı sanırım yeterli olmayacağı için onuda yükselteceğim. Önerilen minimum 400w gözüküyor ama genelde yeterli olmuyor. 450W yeterli midir? Cevabınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı