HP 2GR77EA Oyun Performansı Sorunu

alibey.official

Hectopat
Arkadaşlar selam. Elimde yaklaşık 1 yıl önce almış olduğum bir HP Pavilion 2GR77EA modeli laptop var. Bilgisayarı alırken satın aldığım yer bana bu bilgisayarla hiç sıkıntı yaşamazsın dedi. Isınma ve ses problemi olmaz, aynı zamanda oyunları full ayarlarda hiç kasmadan oynayabilirsin dedi. Ancak gelin görün performans bakımından hiç memnun değilim. Bilgisayar bu. Bende sadece SSD yok. Oynadığım oyunlar çok iyi oyunlar da değil. Football Manager 18, ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Isınması normal cihazlardan fazla. Özellikle sarjdayken gereksiz ısınıyordu. HP'nin klasik sıkıntısı. Bilgisayarı ısınan veya performans düşüklüğü yaşayan arkadaşların uyguladığı yöntemler var. Forumda araştırıp güvenli olanları uygulayabilirsin. En kötü garantiye ver, sorununu detaylı şekilde kağıda yaz.

Arkadaşlar internette gezerken gördüm. HP Pavilion 15 modelinin farklı versiyonları var. Bazı modeller metal kasa. Laptoplarda böyle bir değişim mümkün mü? En azından kendi bilgisayarım adına.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı