HP 2N2Q4EA laptop alınır mı?

Bütçe
5500

whiterock7

Hectopat
Daha fazla  
Bir laptop almayı düşünüyorum fakat uzun süredir laptopları takip etmedim. Bir süredir yaptığım araştırma sonucunda bu laptopu buldum. Sizce özellikleri fiyatına göre iyi midir? MX 350 performansı günlük kullanım ve Witcher gibi oyunları 720p düşük grafik seçeneklerinde 30FPS altına düşmeden oynamama yeter mi? Bütçe 5500 TL. Teşekkürler.

Almayı düşündüğüm bilgisayarın linki: https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüstü-Bilgisayar-i5-1135G7-2N2Q4EA/dp/B093LRDRK5/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=hp+2n2q4ea&qid=1629187601&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=8-1

Bu fiyat bandında en iyi seçenek şu an bu cihaz. 11. Nesil i5 olması büyük avantaj, ekran da IPS ise tadından yenmez.

Ben de şu an 2N2N8EA modelini kullanıyorum, 2N2Q4EA modelinin kasası sert plastikten ve daha iyi sanırsam, fiyatı biraz daha düşerse almayı düşünüyorum. Bendeki cihazın kasası daha yumuşak materyalden yapılmış, hamur gibi bi tık.

Ekran görüntüsü 2021-08-17 112835.png

GPU'nun oyun performansına şu linkteki siteden bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu fiyat bandında en iyi seçenek şu an bu cihaz. 11. Nesil i5 olması büyük avantaj, ekran da IPS ise tadından yenmez.

Ben de şu an 2N2N8EA modelini kullanıyorum, 2N2Q4EA modelinin kasası sert plastikten ve daha iyi sanırsam, fiyatı biraz daha düşerse almayı düşünüyorum. Bendeki cihazın kasası daha yumuşak materyalden yapılmış, hamur gibi bir tık.

Eki Görüntüle 1140452

GPU'nun oyun performansına şu linkteki siteden bakabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkürler hocam ben de almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı