Nakit avans çekip Papara kartla alabilirsin.Maalesef internet alışverişinde 10k sınır var. Bankayı aradı abim ama olmuyormuş.
Nakit avans çekip Papara kartla alabilirsin.Maalesef internet alışverişinde 10k sınır var. Bankayı aradı abim ama olmuyormuş.
Biliyorum ama parayı ben vermiyorum maalesef. Isınma gibi problemleri var mı?Önceki attığınız HP çok daha mantıklı.
Biliyorum ama parayı ben vermiyorum maalesef. Isınma gibi problemleri var mı?
Peki ekran kartı kaç W? Bir türlü ulaşamadım bu bilgiye. Mesela kasa Clevo mu vesaire nasıl öğreneceğim. (Monster için ayırt edebiliyorum)Nitro serindir hocam, victusta öyle.
Peki ekran kartı kaç W? Bir türlü ulaşamadım bu bilgiye. Mesela kasa Clevo mu vesaire nasıl öğreneceğim? (Monster için ayırt edebiliyorum)
Son durum nedir? Victus memnun etti mi? Herhangi bir sıkıntı çıkardı mı?HP Victus 16-D0030nt modeli alındı. Bakalım nasılmış.
Gayet güzel. Malzeme kalitesi fena değil. Fanları biraz sesli gibi ama kulaklıkla rahatsız etmiyor. Klavye ışıklandırması çok kaliteli değil. Alınır.Son durum nedir? Victus memnun etti mi? Herhangi bir sıkıntı çıkardı mı?
Çok iyi. Ne kadara almıştın?Gayet güzel. Malzeme kalitesi fena değil. Fanları biraz sesli gibi ama kulaklıkla rahatsız etmiyor. Klavye ışıklandırması çok kaliteli değil. Alınır.
Abim kullanıyor şu an. Sorayım hatta diğer deneyimlerini de alırım.Çok iyi. Ne kadara almıştın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.