HP 32 inç monitör alınır mı?

Mr.Ridrler

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bu monitör iyimi'dir. 32 İnç ve LED almayı düşünüyorum 1 yıl sonra 4k ya yükselteceğim o zaman mi stick gibi bişey alıp TV olarak kullanabilirim. Çok mu büyük gelir ders çalışmak için. Galiba çok yeni bir ürün. Önemli mi bilemiyorum fakat uhd630 ile çalıştıracağım.
Ayica bir de s modeli varmış daha düşük kalitede daha mi pahalı?

HP32 veya buna çok sıcak bakıyorum;

Maks 1500 lira harcamayı düşünüyorum. Arada CSGO, LOL dışında oyun oynamayacagim. LED olmasını çok tercih ederdim. Verdiği siyah tonunu çok seviyorum.

Son düzenleme:

Bu monitör iyi Mi'dir. 32 inç almayı düşünüyorum 1 yıl sonra 4K'ya yükselteceğim o zaman mi stick gibi bir şey alıp TV olarak kullanabilirim. Çok mu büyük gelir ders çalışmak için. Galiba çok yeni bir ürün. Önemli mi bilemiyorum fakat UHD630 ile çalıştıracağım.
Ayica bir de s modeli varmış daha düşük kalitede daha mi ucuz?

Maks 1500 lira harcamayı düşünüyorum.

Daha iyi monitör bulabilirsiniz.

Geldim açtığınız konuya. Oyun oynamayacaksanız o monitör uygun bence ama panele aşırı takılmayın. 60 hz olması beni korkuttu ama oyun oynamayacaksanız problem yok dediğim gibi. LG'nin 24 inç VA panel monitörü var günün 12 saati oturduğum yerin tam arkasından monitöre güneş vuruyor ama hiç sıkıntı çekmiyorum renk kalitesi gayet ideal. Ama tabii İPS panel istiyorsanız bu bahsettiğiniz monitörde iş görür.
Ama siz oyun da oynayacakmışsınız mesajları gördüm yukarıdaki. Tazeleme oranı daha fazla olan daha iyi bir monitör önerelim size daha iyi markaları tabii .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı