fatih.guclu.038
Femtopat
Daha fazla
Vatan Bilgisayar'dan ASUS GT1030-SL-2g-brk ekran kartı aldım HP 600 G1 sff kasaya taktım fakat ekran kartından hiçbir şekilde görüntü alamadım. Başka ekran kartı takıyorum görüntü geliyor. Ekran kartını 4 farklı marka ve bilgisayarda denedim hepsinde de görüntü gelmedi. Sizce sorun nedir? Anakart ile ekran kartı uyumsuz desek I7-11 nesil destekli anakart üzerinde de denedim yine görüntüyü alamadım.
Ekran kartını taktıgım hiç bir kasada On-Board ekran kartı harici ekran kartı takmama ragmen hala calısıyordu. önceki ekran kartım takılı iken On-Board'dan görüntü alamıyordum. yani harici ekran kartı takılı iken On-Board'dan görüntü alamıyordum. dogrusu bu şekilde diye biliyorum. acaba ben mi yanlış biliyorum.
Ekran kartını taktıgım hiç bir kasada On-Board ekran kartı harici ekran kartı takmama ragmen hala calısıyordu. önceki ekran kartım takılı iken On-Board'dan görüntü alamıyordum. yani harici ekran kartı takılı iken On-Board'dan görüntü alamıyordum. dogrusu bu şekilde diye biliyorum. acaba ben mi yanlış biliyorum.