HP 6460b El Capitan Bootable Yapma Sorunu

Makaleler
1
Merhaba, elimdeki HP 6460B model cihaza sorunsuz 10.11.4 kurdum. Fakat Clover ile EFI bölümü oluşturamadım. Rehber: [Guide] Install 10.11 on HP EliteBook/ProBook/others with Clover UEFI

Bahsettiği gibi Windows boot kısmına nasıl ulaşabilirim. Clover Configurator ile açılan EFI kısmı herhangi bir diske bağlı değil sanırım Windows'un boot kısmını açıyor. Fakat rehberde bootable yapma ile ilgili kısmı uygulayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Birde sesi aktif edemedim. HP Probook.pkg ile kurulum hata verdi. Clover F4 ile DSDT hatası veriyor. Sanırım DSDT düzenlemem gerekli. Yardımcı olabilir misiniz? Ekte sistem logum mevcuttur.

Log: http://www.filedropper.com/hp6460b

Son düzenleyen: Moderatör:
4 gündür cezalıydım. Boot sorununu bir şekilde aştım. Fakat ethernet ve sesi bir türlü aktif edemedim. Nasıl yapabilirim. Dsdt dosyasını nasıl kolaylıkla editlerim.

Montezuma üstad herşeyi kurdum. Fakat ses barı artırmakla ve azaltmakla değişmiyor. Dsdt sorununu da çözemedim. Ne yapabilirim. Ddst.dsl 207 tane error verdi.

Sistemin UEFI desteği olmadığından kendim Windows 10 yanına 500 Mb Fat32 EFI bölüntüsü yaparak bootable yapabildim. Fakat bun seferde sistem araçları tam çalışmıyor. Belirttiğim gibi VoodOhda 2.8.7.pkg ile kurduğum ses barı çalışmıyor. HwMonitor ilk kurulumda tüm sistem elemanlarını gösterirken, bootable yaptıktan sonra sadece harddiski görüyor. Ethernet, batarya göstergesi, firewire çalışmaktadır. Ekran parlaklığı için hangi dsdt yamalarını yapmam gereklidir. Rehabman'ın Hp Probook sistemler için yaptığı yamalarda 4x30, 4x40 gibi modeller mevcuttur. Hp Probook 6460b için hangi yamaları kullanmalıyım. Belirttiğim yamaları uygulamama rağmen error sorunları çözülmedi.

Verdiğiniz distroyu da denedim. Fakat El Capitan için hata veriyor. Önce Mac sonra da Windows mu kurmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…