HP 6460b El Capitan Bootable Yapma Sorunu

Hocam yok ne aydınlatma ne de batarya göstergesi olmadı. Acaba Battery kext konusunda mı hata yapıyorum. Hiçbir forumda editlenmiş dsdt.aml bulamadım. Acaba bu konuda başvurabileceğimiz bir kaynak var mıdır? Linux live cd üzerinden çekmiş olduğum saf dosyaları paylaşıyorum. Belki de editlerken hata yapıyorum.

ACPI : http://www.filedropper.com/acpi

Resimdeki gibi DSDT.aml tanımlı mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2016-04-18 20.37.05.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 131
Hocam bu konularda tecrübeliyim. Daha önce hiç aşıma gelmemişti. Denenmedik yol kalmadı. Fakat cihaz inat ediyor. Rıdvan Hocam verdiğiniz dsdt.aml dosyasında "embeddedcontrol" kısmı yoktu. 8 bit üstü kısımları 8 bitlik kısımları çağıracak şekilde yamaladınız mı? Ben denedim. Fakat bir türlü olmadı. Talamitac hocam verdiğiniz EFI kısmı 6470b cihaz için olup, içerisinde dsdt.aml dosyası yoktur. Teşekkürler...

DSDT konusunda o kadar bilgim yok. Ben bataryayı çalıştırmak için AppleACPIPlatform.kext ve ACPIBatteryManager.kext kullandım. Kullandığım kextlerin linki: Arşiv.zip

@futureorkun Dosyayı neden kontrol etmiyorsunuz? Orada Config klasörü var bakarsanız onun içerisinde config dosyası var... Lütfen dikkat DSDT.aml ye gerek yok. Bu config dosyası işinizi görür.

Dosya Ekleri

• uuu.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…