HalidBatur
Hectopat
Birinci olarak ekte gördünüz seri numarasına sahip HP 650 laptop'um var. Sistemde Ubuntu 16.04 yüklü ve BIOS sürümü HP'nin yayınladığı en güncel sürüm(F39). Ancak iki problemim var;
Birincisi laptobu formatlamak istediğimde "no bootable device ..." uyarısı alıyorum ve sistemi degistiremiyorum. Ne yaptıysam olmadı.
İkincisi bilgisayarı bir süre daha kullanmayı düşünüyorum malum para kolay kazanılmiyor. Her neyse.
Ben harddisk'i SSD yapayim dedim. İndirimli olarak SanDisk SSD plus aldim. Ekte resmini gorebilirsiniz. Ancak bu SSD'yi BIOS görmüyor. System diagnostics yaptığımda SSD check oluyor ancak görmüyor.
Üstadlar bir işe kalkıştim ama elimde patladı sanırsam....
Yardımcı olur musunuz?
(Ekleri buraya koymayı unutmuşum kusura bakmayın)
Birincisi laptobu formatlamak istediğimde "no bootable device ..." uyarısı alıyorum ve sistemi degistiremiyorum. Ne yaptıysam olmadı.
İkincisi bilgisayarı bir süre daha kullanmayı düşünüyorum malum para kolay kazanılmiyor. Her neyse.
Ben harddisk'i SSD yapayim dedim. İndirimli olarak SanDisk SSD plus aldim. Ekte resmini gorebilirsiniz. Ancak bu SSD'yi BIOS görmüyor. System diagnostics yaptığımda SSD check oluyor ancak görmüyor.
Üstadlar bir işe kalkıştim ama elimde patladı sanırsam....
Yardımcı olur musunuz?
(Ekleri buraya koymayı unutmuşum kusura bakmayın)
Son düzenleyen: Moderatör: