HP 7300 MT Upgrade mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir arkadaşımın HP bilgisayarı var. İşlemci i7 2600 4 gb ram felan tamamda ekran kartı biraz eski. GT 220 var. Oyun oynamak istiyor arkadaş, bu bilgisayara ileride ekran kartı takılabilir mi? Kasa kapağını açınca garanti gider mi? Bir de PSU gücünü nasıl öğrenebiliriz?

Benim bildiğim Psu sadece kapağı açıp görünür :) Garanti gider diye biliyorum da daha ne kadar garantisi var?

Yeni aldığı bilgisayarda GT 220 ekran kartı mı var? Masaüstü PC piyasası şaka gibi durumda ülkemizde. Keşke ASUS Essentio CG serisinden bir ürün alsaydı:

ASUS CG - TeknoFiyat

Yaz gelince ekran kartını değiştirir ama garantiye elveda der. ASUS Masaüstü PC, Türkiye'de kasayı açınca garantisi bitmeyen tek masaüstü PC!

Vallahi çok heyecanlı bir şekilde dxdiag'a girdim arkadaşın PC'sinde işlemciyi görünce vay dedim galiba tavsiyeme uymuş ama ekran sekmesine girince resmen ağlayacaktım. Çocuğa zar zor anattım bak dedim dostum ekran kartın 5 yıllık ne ettin sen hangi yarım akıllı demiyim akılsız sattı sana bunu dedim. Neyse artık kendine kalmış. Bundan sonra hazır PC isteyen bütün tandıklarıma ASUS önereceğim. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı