HP AMD A9 9420 laptop alınır mı?

Alayım mı ?

• Alınır, senin işini görür.

Oy: 2 100,0%
  • Alma, değmez. Daha iyi bir önerim var.(Lütfen belirtin) veya satıcı hakkında problem var.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
  • Anket kapandı .

turgut_ozal

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Linki şöyle: HP AMD A9

• Bilgisayar Mühendisliği hazırlık okuyacağım, gelecek seneye doların düşmesi meçhul olduğu ve bu sene de kullanmayı düşündüğüm için laptop bakıyorum 2000 TL ile 2500 TL arası.
  • Şimdi ben biraz kullanmak için alıyorum ama ileride üniversitede iyi işlemci felan lazım olur mu ? Ben şuan fiyat-performans bakıyorum çünkü. Gevrek dala yan basmayalım sonra :')
  • CS GO low'da açsın (piksel piksel ve tırtıklı olmadan) Rocket League felan açabilir mi ? Oyun delisi değilim ama ileride de pişman olmayayım.
  • Neden Ucuz ? (Öyle gözüküyor)
  • Neden modeli yazmıyor, sadece HP yazıyor?
  • Bilgisayardan anlayan biri diğer özelliklerinin nasıl olduğunu yazabilir mi ? Örneğin wi-fi kartı çok eskidir felan.

UP UP UP !

Son düzenleme:
O fiyata verilen ürün muhtemelen ya ikinci eldir ya değişimden gelip tamir edilmiştir ya da artık ömrünü doldurmak üzeredir. Bakmadım ancak o fiyata günümüz kurunda i7 alınması imkansız. Hele ki 6-7.nesil olarak. 2.nesil bile zor bulunuyor o fiyata artık insanlar satmıyor.

O fiyata verilen ürün muhtemelen ya ikinci eldir ya değişimden gelip tamir edilmiştir ya da artık ömrünü doldurmak üzeredir. Bakmadım ancak o fiyata günümüz kurunda i7 alınması imkansız. Hele ki 6-7.nesil olarak. 2.nesil bile zor bulunuyor o fiyata artık insanlar satmıyor.

Verilen link ve ekran görüntüsü verilen model aynı değil. Link yanlış verildi büyük ihtimal. Arkadaşın ilgilendiği model ekran görüntüsündeki AMD A9 işlemcili model sanırım.

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum da şuan 2 laptop var Lenovo smoke grey diğeri Asus X505. Biri AMD Radeon R5 m420 diğeri Intel i3 6006U laptopu tek bir oyun için alacagim anlı şanlı değerler istemeyen online bir oyun. Hangi laptop'u onerirsiniz. Bı tane daha var Lenovo ip320

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı