Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #1 Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2022
Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde.
Çözüm Polorchen 16 Mart 2022 Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #2 BIOS değil zaten bu. Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #4 DKB dedi: BIOS değil zaten bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl? İnternetten videolara baktım ve aynılarını yaptım ekte göstermiş olduğum gibi bir görüntü geldi. Polorchen dedi: UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten aldım fotoğrafı aynı buna benziyordu. Artı 0 Eksi
DKB dedi: BIOS değil zaten bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl? İnternetten videolara baktım ve aynılarını yaptım ekte göstermiş olduğum gibi bir görüntü geldi. Polorchen dedi: UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten aldım fotoğrafı aynı buna benziyordu.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Hocam internetten aldım fotoğrafı aynı buna benziyordu. Genişletmek için tıkla... Cihaz mini book tarzı mı? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hocam internetten aldım fotoğrafı aynı buna benziyordu. Genişletmek için tıkla... Cihaz mini book tarzı mı?
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Mart 2022 #6 Attığınız örnek bir fotoğraf ise, kendi cihazınızdaki BIOS ekranını çekip atın. Onun üzerinden yardımcı olalım. Ayrıca HP cihazların BIOS ekranı böyle olabiliyor, yine de tüm seçenekleri bulabilmeniz lazım. Nerede takıldınız? Artı 0 Eksi
Attığınız örnek bir fotoğraf ise, kendi cihazınızdaki BIOS ekranını çekip atın. Onun üzerinden yardımcı olalım. Ayrıca HP cihazların BIOS ekranı böyle olabiliyor, yine de tüm seçenekleri bulabilmeniz lazım. Nerede takıldınız?
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #7 Polorchen dedi: Cihaz mini book tarzı mı? Genişletmek için tıkla... Yok, normal laptop. Jasanayaka dedi: Attığınız örnek bir fotoğraf ise, kendi cihazınızdaki BIOS ekranını çekip atın. Onun üzerinden yardımcı olalım. Ayrı HP cihazların BIOS ekranı böyle olabiliyor, yine de tüm seçenekleri bulabilmeniz lazım. Nerede takıldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir BIOS'a tekrardan girmeyi deneyeceğim sonuçları paylaşırım. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Cihaz mini book tarzı mı? Genişletmek için tıkla... Yok, normal laptop. Jasanayaka dedi: Attığınız örnek bir fotoğraf ise, kendi cihazınızdaki BIOS ekranını çekip atın. Onun üzerinden yardımcı olalım. Ayrı HP cihazların BIOS ekranı böyle olabiliyor, yine de tüm seçenekleri bulabilmeniz lazım. Nerede takıldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir BIOS'a tekrardan girmeyi deneyeceğim sonuçları paylaşırım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #8 Linux Kaymak dedi: Yok, normal laptop Genişletmek için tıkla... Minibooklarda çok oluyor bu BIOSlar. Çok kısıtlı oluyorlar genelde. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Yok, normal laptop Genişletmek için tıkla... Minibooklarda çok oluyor bu BIOSlar. Çok kısıtlı oluyorlar genelde.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #9 @Polorchen hocam normal mavi BIOS'u nasıl getireceğim? Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #10 Linux Kaymak dedi: @Polorchen hocam normal mavi BIOS'u nasıl getireceğim? Genişletmek için tıkla... Yapılmıyor hocam. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: @Polorchen hocam normal mavi BIOS'u nasıl getireceğim? Genişletmek için tıkla... Yapılmıyor hocam.