Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #1 Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2022
Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde.
Çözüm Polorchen 16 Mart 2022 Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #21 Polorchen dedi: Otomatik yüklenmez hocam. Tekrar USB'den başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmuyor Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Otomatik yüklenmez hocam. Tekrar USB'den başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmuyor
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #22 Linux Kaymak dedi: Denedim yine olmuyor Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açın en iyisi, bunda çözüm işaretlemeyi unutmayın. Hem diğer arkadaşlar da yardım eder. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Denedim yine olmuyor Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açın en iyisi, bunda çözüm işaretlemeyi unutmayın. Hem diğer arkadaşlar da yardım eder.