HP Bilgisayarıma Mac OS X Mountain Lion kurabilir miyim?

Ayberk Yarbaş

Hectopat
Arkadaşlar sistem özellikleri burada;
image.png

Ekran_Al_nt_s.png

Ekran_Al_nt_s_3.png

Ekran_Al_nt_s_4.png

Kurarken anlayacaksınız kurup kuramayacağınızı. ML3U boot edecek mi doğrudan, etse bile neler gerekecek vs. vs.
Teşekkürler.

Merhaba ben bunu Virtualbox'da denedim (ML2) geçiş efektleri falan donuk çıkıyor vs. acaba bunlar virtualbox'a kurduğum için mi yoksa direkt olarak kurduğumda da böyle grafik efekti sorunları yaşar mıyım? Ayrıca Dashboard'da yeni widget eklemeye çalıştığımda sistem kilitleniyor böyle şeyler düz kurulumda olur mu?

- - - Güncellendi - - -

Bendeki Exper Laptop'un özelliklerine çok yakın sizinki de. Yalnız ses kartınızı chipset i de VIA mı acaba, eğer o da VIA ise bence Recep Bey'in Mac kurdugu 2. videoyu izlerseniz size ve bana çok yardımı olacaktır diye düşünüyorum o rehberin.

Bir de AIDA64 ile detaylı rapor çekerseniz ve paylaşırsanız daha iyi olabilir >> Downloads | AIDA64

PC'ye Mac Kurma Rehberi | Technopat
PC'ye Mac OS X Kurma Rehberi - YouTube

Teşekkürler pardon mesajınızı fark etmemişim. Deneyeceğim.

Çift ekran kartım var AMD Radeon 7000x ve Intel HD 4000. Uyumlu olur mu?

Büyük ihitmalle AMD'yi kullanamazsınız.
AMD'yi kullanmayarak da idare edebilirim. O zaman iyi olmuş. :)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar ML2'yi Mac'de Disk İzlencesi kullanarak hazırladım. Boot ediyor elmanın altında dönüyor dönüyor sonra elmanın üstünde ulaşılamadı işareti engelleme işareti gibi bir şey çıkıyor. USB'ye bakıyorum ışığı yanmıyor. Tam boot ederken okumuyor. Benim Bios ayarlarımda fazla seçenek yok ML3 videosundaki gibi. Ne yapacağım ben? ML3 denesem olur mu?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı