HP C4280 yazıcı nasıl kullanılır?

Daha fazla  
Merhaba. HP photosmart C4280 marka yazıcım var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Daha doğrusu bilgisayarla nasıl bağlantı yapılacağını öğrenemedim. İnternetten çok araştırdım ama eşleştiremedim. Eslestirsem bile nasıl fotokopi çıkartabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrica bunların tonerleri hepsi aynı boyut mu oluyor kirtasiyeden yeni almayı düşünüyordum içinde mürekkep olmadığı için ve eski olduğu icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. HP photosmart C4280 marka yazıcım var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Daha doğrusu bilgisayarla nasıl bağlantı yapılacağını öğrenemedim. İnternetten çok araştırdım ama eşleştiremedim. Eslestirsem bile nasıl fotokopi çıkartabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrica bunların tonerleri hepsi aynı boyut mu oluyor kirtasiyeden yeni almayı düşünüyordum içinde mürekkep olmadığı için ve eski olduğu icin.
Elektrik kablon var mı? Öncelikle cihazı bağla çalışıyor mu onu test et. Bunlar fosil olduğu için belli yerden sonra elektrikten kesiliyor. Kutusu cdsini soracağım ama şimdiki bilgisayarlarda cd-rom bile yok. O yüzden driver yüklenecek. O da resmi sitede bulunur ama bulamazsın çünkü HP fosillere desteği kesti. Ondan dolayı bizde çözüm bitmez şu siteden kendine uygun olanı indiriyorsun: HP Photosmart C4280 Driver and Software Download virüs taraması yap sonuçta resmi siteden indirmiyorsun. Şimdi diyeceksin Windows 11 kullanıyorum ne yapmalıyım? Program exe dosyasının uyumluluğunu Windows 11 olarak değiştirerek kullanabilirsin bunu hatayla karşılaşırsan yaparsın. Şimdiden Allah yardımcın olsun, kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı