HP Compaq 610 ekran sorunu

Windows açılıyor ise yandaki çıkışlardan bağla panele giden kablo değil.
Harici ekrana bağladım sistem çalışıyordu oradan Windows sistem kurtarmaya girdim sonra harici ekrana da görüntü gelmedi HDD'yi çıkartıp başka bilgisayara taktım format attım sonra geri taktım sonuç aynı. Anakartda mı sorun ekranda mı çözemedim.

Panel dediğim LCD ekran oluyor, yani kendi üstündeki ekran.

Ayrıca farklı bir bilgisayarda sürücüsü kurarsanız o bilgisayarın özellikleri için sürücü kurmuş olursunuz, bilgisayar değiştirdiğinizde donanımlar değiştiği için sürücü çalışmayacaktır.

Eğer tıpa tıp aynı bilgisayara takıp sürücüleri kurarsanız o zaman görüntü gelir.

Sorunun panelde o
Panel dediğim LCD ekran oluyor, yani kendi üstündeki ekran.

Ayrıca farklı bir bilgisayarda sürücüsü kurarsanız o bilgisayarın özellikleri için sürücü kurmuş olursunuz, bilgisayar değiştirdiğinizde donanımlar değiştiği için sürücü çalışmayacaktır.

Eğer tıpa tıp aynı bilgisayara takıp sürücüleri kurarsanız o zaman görüntü gelir.
Olduğunu çözebilsem tamire vericem ama ya ana kartdan ve ya ekran kartından ola bilirmi bilmiyorum

Harici ekrana bağladım sistem çalışıyordu oradan Windows sistem kurtarmaya girdim sonra harici ekrana da görüntü gelmedi.
Anakartta bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, panel veya panele giden kablo arızalı, tamirciye gösterin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı