HP Compaq 8200 Elite SSF için ekran kartı önerisi

drkara01

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.

İş yerim bilgisayarlı değiştirdiği için eskilerini ücretsiz olarak çalışanlara dağıttı. Bu sebeple ben de HP Compaq 8200 Elite small form factor sahibi oldum. Bu bilgisayarla birkaç oyun oynamak istiyorum, PES2029-20-21 vs. Tabii ki ekran kartı dahili geldiği için muhtemelen bunu yapabilmek mümkün değil. Aşağıda konu olan bilgisayarın tam özelliklerini yazıyorum, bununla beraber bana hangi ekran kartını, RAM'i vs. alabileceğimi ya da alırsam buna değip değmeyeceğini söylerseniz memnun kalırım.

Bilgisayar ince, küçük bir görüntüde.

• Marka: Compaq
  • Kurulu RAM Belleği: Boyutu 4 GB
  • Model Adı: 8200 Elite
  • CPU Modeli: Core i5
  • CPU Üreticisi: Intel
  • CPU Hızı: 3.1 GHz
  • Grafik RAM Boyutu: 4 GB
  • Grafik Yardımcı İşlemcisi: Intel HD Graphics 2000
  • CPU Model Numarası: 2400

Buraya da Amazon'dan benzer bir bilgisayarın linkini bırakıyorum:

Hepinize cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam o cihaza ekran kartı için 19v 9.5 amper özel adaptoru gerekiyor. Farklı modelini kullanıyorum (elitedesk 800 G1 USDT) AMD HD 7650a MXM tipli ekran kartını takabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim cevap için.

Peki bahsettiğim gibi pes2019/20/21 vs oynayabilir miyim, ya da ne tür oyunlar oynayabilirim?

Aslında ram, hdd ve ekran kartı alacağım, değip değmeyeceğini anlamaya çalışıyorum.

@drkara01 @Heribert Yavuz

Son düzenleme:
Bir ekran kartı aldım. Kullandım. Call of Duty: Advanced Warfare'yi sorunsuz bitirdim.

Sadece GTA falan oynasam bile bana yeterli veyahut PUBG vs. belirli aralıklarla gireceğim oyuna zaten kariyerim için oyuna yer yok ama arada bir kafa dağıtmak istiyor insan bilmediğim bir konu olduğundan araştırıyorum ama bilenlerlede karşılaşmadım burada gidip de 3/10 PC tamircileriyle muhatap olmak istemiyorum bu yüzden buralarda dolanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı