HP Compaq DC 7900 Bios şifresini unuttum

berkaybygt

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu doğru yerde açmamış olabilirim, bilgisayarıma bios şifresî koydum fakat unuttum. Bios pilini çıkardım ama olmadı yani sağ alttaki tarih 0 oldu ama şifre kalkmadı ne yapacağımı bilmîyorum.

HP Compaq Dc7900 convirtible minitower kasa.
Anakart: HP 3032h

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olmuş bilgisayarın şiresi nasıl unutulur. Çok sık kullanmadınız mı da unuttunuz? Bir arkadaş masaüstü bilgisayara koymuştu garanti dolalı 2 sene olmuştu servis para versenizde yapmayız dediler. Sizin garanti yoksa ki bu durum kullanıcı hatası ya şifreyi hatırlayacaksınız yada anakart değişecek.

Anakartın değiştirilmesini gerektiren bir durum yok, en kötü BIOS çipini yenilerler, o da yazılımla kurtaramazlarsa.

Gerçi bunlara gerek yok:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elektriğe dikkat et ve öncesinde statik elektriğini boşalt.

Anakartın değiştirilmesini gerektiren bir durum yok, en kötü BIOS çipini yenilerler, o da yazılımla kurtaramazlarsa.

Gerçi bunlara gerek yok:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elektriğe dikkat et ve öncesinde statik elektriğini boşalt.

saol kardeşim video işe yaradı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı