Çözüldü HP Compaq DC5800 microtower anakarta kaç GB RAM takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Anladım hocam. Yabancı bir sitede de dediğiniz gibi belirtilmiş. 4 adet yuva ve 8 GB DDR2 RAM denmiş. Büyük sizde mevcut olan ise 2+1+1 şeklinde. Kendi sitesi ise zaten dediğim gibi belirtmiş.

4 GB olarak belirtilmiş. Kendi sitesinden bir resim. DDR2 RAM desteği var gözüküyor. İsterseniz kılavuzu indirebilirsiniz.
Screenshot_20210820-180319.png

Anladım hocam. Yabancı bir sitede de dediğiniz gibi belirtilmiş. 4 adet yuva ve 8 GB DDR2 RAM denmiş. Büyük sizde mevcut olan ise 2+1+1 şeklinde. Kendi sitesi ise zaten dediğim gibi belirtmiş.

Çözüm

Peki teşekkürler bir şey daha sorabilir miyim bu anakartın şu an grafik kartını kullanıyorum bende bir kart bulunuyor onu takacağım fakat kasayı açıp baktığımda ekran kartını nereye takacağımı anlamadım.

Tamamdır hocam. PCI Express slot varsa takabilirsiniz. Resim atarsanız daha iyi olur.

Resim aynısı ise en soldaki siyah slota takabilirsiniz. PCI Express X16 slotudur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı