Hp Compaq Elite 8100 RAM Uyumu

S

Silinen üye 164587

Ziyaretçi
PC Modelim Hp Compaq Elite 8100. Small From Factor bilgisayarlardan. İşlemcim İ5 vPro. 4 GB RAM var DDR3 olmak üzere 2x 2 GB şeklinde. 2 tane boş RAM slotum var.

2x Bu : 2gb Ddr3 10600 1333 Mhz Masaüstü Pc Ram Sıfır - n11.com
Ya da:
1x Bu: Kıngston 4gb 1600mhz Ddr3 Hyperx Fury Black Ram Cl10 Hx316c10fb/4 - n11.com

Bunlardan birini almayı düşünüyorum fakat ne yalan söyleyeyim donanım konusunda hiç bilgim yok ve doğru bir karar olur mu bilmiyorum. Bu yüzden Fiyatları 2 GB ve 4 GB'ta bunlara yakın olan model önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa bana öneride bulunabilir misiniz ? Ana Kart modeli ve diğer detayları atıyorum. (Eğer desteklerse 8 GB da olabilir yalnız fiyat olarak lütfen fazla uçuk olmasın 50 60 TL fark varsa olabilir )

Bir diğer sorum ise nanokatolog hakkında. Normalde 399 TL en ucuz yazılan bir joysticki burada 200 TL'ye buldum bu siteden daha önce alış veriş yapanlar var mıdır ? Güvenilir midir yardımcı olur musunuz ?

Aida64 ve Everest Home anakart modelimi bulamadı. Onu CMD kayıdı ile atıyorum diğer bilgileri everest home ile paylaşıyorum.

Düzeltme. Aida64 gösterdi

Ekleme: Bilgisayarımda ekran kartı yok galiba Intel HD Graphics yazıyor. Sanırım son attığım SS her şeyi özetlemiş ekstra gereken bir şey varsa lütfen yazın. Gereksiz attığım varsa da kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
En gerekli kısım olan Bellek kısmının ekran görüntüsü yok. Yine de rapora göre anakartınız DDR3 1333 MHz destekliyor. Desteklediği en yüksek kapasite de 16 GB:

HP Compaq 8100 Elite Small Form Factor Business PC - Overview | HP® Customer Support

Şimdi bilgisayara bellek ekleme yaparken dikkate alınması gereken nokta uyumdur. Var olan 2 x 2 GB belleğin yanına aynı frekans ve gecikme değerine (CL) sahip bellek bile taksanız çipleri farklı olduğundan uyum sorunu çıkabilir.

Benim tavsiyem ikinci el 2 x 4 GB DDR3 1333 Mhz bir Kit almanızdır. Var olan 2 x 2 GB modülleri de satın. Öbür türlü uyum sorunu yaşama ihtimaliniz var.

Recep bey, konuma yardımcı olabilir misin ? Çok moralim bozuk, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.
GTX 1060 GPU Kullanım Sorunu

Bu kasaya Ge force GTX 1050 ti almak istiyorum olur mu acaba yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…