Jawierd Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #11 LordVader dedi: Ekran kartı için önerilen 300 watt yalnız işlemciyi de bilmek lazım, ben yeter diye düşünüyorum eğer sağlam bir PSU ise. Genişletmek için tıkla... İşlemci İ5 3470. PSU hakkında çok bir şey bilmiyorum. Tek hatırladığım HP markasından olduğuydu.
LordVader dedi: Ekran kartı için önerilen 300 watt yalnız işlemciyi de bilmek lazım, ben yeter diye düşünüyorum eğer sağlam bir PSU ise. Genişletmek için tıkla... İşlemci İ5 3470. PSU hakkında çok bir şey bilmiyorum. Tek hatırladığım HP markasından olduğuydu.
LordVader Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lordu (Emekli) 17 Ocak 2021 #12 Jawierd dedi: İşlemci İ5 3470. PSU hakkında çok bir şey bilmiyorum. Tek hatırladığım HP markasından olduğuydu. Genişletmek için tıkla... İşlemcin 77 watt, GT 1030 ise 30 watt TDP değerine sahip. Bence yeter.
Jawierd dedi: İşlemci İ5 3470. PSU hakkında çok bir şey bilmiyorum. Tek hatırladığım HP markasından olduğuydu. Genişletmek için tıkla... İşlemcin 77 watt, GT 1030 ise 30 watt TDP değerine sahip. Bence yeter.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.992 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #13 Rahatlıkla takarsın çok güzel OEM anakarttır kendisi. Gerek 2x PCI-E slotu bulundurması o yıllara göre üst düzey performans sunuyor ancak çok dip dibe. PSU sorunu da çekmezsin.
Rahatlıkla takarsın çok güzel OEM anakarttır kendisi. Gerek 2x PCI-E slotu bulundurması o yıllara göre üst düzey performans sunuyor ancak çok dip dibe. PSU sorunu da çekmezsin.
Jawierd Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #14 LordVader dedi: İşlemcin 77 watt, GT 1030 ise 30 watt TDP değerine sahip. Bence yeter. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu süreçte yardımcı olduğunuz için. Size de zahmet oldu kusura bakmayın.
LordVader dedi: İşlemcin 77 watt, GT 1030 ise 30 watt TDP değerine sahip. Bence yeter. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu süreçte yardımcı olduğunuz için. Size de zahmet oldu kusura bakmayın.
LordVader Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lordu (Emekli) 17 Ocak 2021 #15 Jawierd dedi: Çok teşekkür ederim bu süreçte yardımcı olduğunuz için. Size de zahmet oldu kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Elimizden geldiğince. Rica ederim iyi forumlar.
Jawierd dedi: Çok teşekkür ederim bu süreçte yardımcı olduğunuz için. Size de zahmet oldu kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Elimizden geldiğince. Rica ederim iyi forumlar.