NecroBit
Megapat
Daha fazla
Selam. Elime bu tarihi eser geçince "olmaz ama bir deneyelim" niyetiyle çıktığım bu kutsal görevde ayakkabımın içerisine kaçan çakıl bu oldu. İnternete bağlanamıyorum. XP Professional Service Pack 3 versiyonunun sıfır kurulumla yüklemiş bulunmaktayım ama o kadar eski bir sürüm ki, internete bağlamanın bir yolunu bulamadım. Harici kaynaktan sürücülerini kurdum. Fakat eksik bir şeyler var. Ağ ayarlarından bağlı tek "1394 Bağlantısı"na sağ tık özellikler diyorum. Normalde IPv4-6'lar havada uçuşurken, 3 seçenek var:
- Microsoft Ağları İçin İstemci
- Microsoft Ağları İçin Dosya ve Yazıcı Paylaşımı
- İntenret Erişim Kuralları (TCP/IP).
TCP/IP'ye tıkladığımda klasik ayarlar var. "Otomatik olarak IP ata" seçeneğinde şu anda. IP adresini elle mi girmem gerekiyor acaba? Yoksa XP'den desteklerini çektikleri için mi bağlanmıyor internete anlayamadım.
Explorer ile Google'a girmeye çalıştığımda da "Internet Explorer arama sayfasını açamadı" uyarısını veriyor.
Dipnot: Ethernet kablosu ile denenmiştir.
Şimdiden ilginize sağlık
- Microsoft Ağları İçin İstemci
- Microsoft Ağları İçin Dosya ve Yazıcı Paylaşımı
- İntenret Erişim Kuralları (TCP/IP).
TCP/IP'ye tıkladığımda klasik ayarlar var. "Otomatik olarak IP ata" seçeneğinde şu anda. IP adresini elle mi girmem gerekiyor acaba? Yoksa XP'den desteklerini çektikleri için mi bağlanmıyor internete anlayamadım.
Explorer ile Google'a girmeye çalıştığımda da "Internet Explorer arama sayfasını açamadı" uyarısını veriyor.
Dipnot: Ethernet kablosu ile denenmiştir.
Şimdiden ilginize sağlık
Son düzenleyen: Moderatör: