HP Coolsense nasıl kullanılır?

HP Coolsense uygulamasını indirdim ama nasıl açacağımı bir türlü bulamadım, aslında Windows 8.1 kullanırken böyle bir sorunum yoktu aldığım zaman direkt bilgisayarın içinde gelmişti ve istediğim zaman açıp kapatabiliyordum. Windows 10'a geçince açamamaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Coolsense uygulamasını indirdim ama nasıl açacağımı bir türlü bulamadım, aslında Windows 8.1 kullanırken böyle bir sorunum yoktu aldığım zaman direkt bilgisayarın içinde gelmişti ve istediğim zaman açıp kapatabiliyordum. Windows 10'a geçince açamamaya başladım.
Geç oldu ama bende de HP notebook var Windows 10. PC'de yok indirdim yine yok. Denetim masasında gözüküyor, sorunu cozduysen cevaplar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç oldu ama bende de HP notebook var Windows 10. PC'de yok indirdim yine yok. Denetim masasında gözüküyor, sorunu cozduysen cevaplar mısın?
Buraya tıklayarak HP Coolsense'i indir ve kur. Yüklüyse repair Coolsense'i seçip finish'e tıkla.
Daha sonra buraya tıklayarak HP Support Assistant'ı indir ve kur.
Bilgisayarını yeniden başlat ve tekrar dene.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı