HP D7U19EA BF3'te Kasar Mı?

Aslında toplayacaktım ama ailem olmaz toplama ne öyle yapamazsın falan dedi ben de bunu alıp ekran kartını değiştirecem ya da böyle maksimum 1800 tl ye bi pc parçaları falan söyler misiniz kasası falanla birlikte.

Dobreli kardesim yok öyle olsa ekran kartını sonra değiştirecem demezdim ekran kartına falanda önem veriyorum sadece idare eder mi diye sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında toplayacaktım ama ailem olmaz toplama ne öyle yapamazsın falan dedi ben de bunu alıp ekran kartını değiştirecem ya da böyle maksimum 1800 tl ye bi pc parçaları falan söyler misiniz kasası falanla birlikte.
Dobreli kardesim yok öyle olsa ekran kartını sonra değiştirecem demezdim ekran kartına falanda önem veriyorum sadece idare eder mi diye sordum.
Ek masraf yapacaktın kısaca o fiyata pc toplarsan örnek gtx760 alırsın.

Babana ya da ailene söyle şöyle adam gibi bilgisayar parçaları bilen bir arkadaşın yanına veya vatanın çalışanlarına durumu izah et sakın o bilgisayarı alma gt 640 nedir ya. :)

Aslında ben her oyunu açacak bi bilgisayar istiyorum yani full ayarlarda falan oynamak değil her oyunu açabilecek bir bilgisayar topladım diyelim mesela ekran kartı ne olmalı ama fazla uçmayın yani titan ve ya gtx690 falan demeyin yani sadece her oyunu açsın bir de bf3 rahat oynayım istiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı