HP DESKJET 1515 Yazıcı Kutu İçeriği

GokayB

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2015
Mesajlar
75
Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayar'dan aldığım yeni yazıcının incelemesini yapacağım. Yazıcının yazdırma çözünürlük seviyesi düşük olduğu için üzülmüştüm ancak bilgiler sanırım yanlış çözünürlüğü gayet güzel birkaç fotoğraf çıkartıp denedim. Fotoğraflara bir göz atalım:

IMAG1188.jpg


IMAG1189.jpg


IMAG1193.jpg


IMAG1186.jpg



IMAG1184.jpg


Kutunun içerisinden Sürücü CD'si, bir adet adaptör, bir renksiz ve bir renkli kartuş çıkıyor ancak Vatan Bilgisayar'dan alacak olursanız bir tane daha siyah kartuş veriyorlar, yazıcının fiyatı 150 tl kartuşlarının fiyatı ikisi bir 70 TL civarı bir miktar yani diğerlerine göre gayet ucuz. Yazıcıyı alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

Ekstradan belirtmek istiyorum yazıcının içinden bilgisayar bağlantı kablosu çıkmıyor onu kendiniz almanız gerekiyor fiyatı 3-4 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı yazıcıdan bendede var. Çok kullanışlı ve ekonomik bir yazıcıdır. Siyah kartuşu kolay kolay bitmiyor. Hayırlı olsun çok iyi bir cihaz pişmanlık duymazsın.
 
Aynı yazıcıdan bendede var. Çok kullanışlı ve ekonomik bir yazıcıdır. Siyah kartuşu kolay kolay bitmiyor. Hayırlı olsun çok iyi bir cihaz pişmanlık duymazsın.
Hayırlı olsun. İyi bir yazıcı almışsın. Ev için iyi olur. Fotokopi, tarayıcı özelliğinin olması.
Teşekkür ediyorum, yazıcıyı aldım ve daha ilk günden memnun kaldım umarım ilerde sıkıntı yaşamam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı